De volledige Algemene Voorwaarden vindt u hier

 

Annulatie / afgelasten deelname workshops

 

- Bij annulering (door de deelnemer) tot uiterlijk 30 dagen voor de geplande workshop, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort met aftrek van 20 euro administratieve kost. 

- Bij annulering minder dan 1 maand (30 dagen) voor de workshop kan er alleen een terugbetaling (met aftrek van 20 euro administratieve kost)  of verplaatsing  van de workshop gebeuren indien iemand anders de vrijgekomen plaats betalend ingenomen heeft.    Een eventueel prijsverschil tussen de oude en nieuwe workshopdatum dient desgevallend bijbetaald te worden.   Neemt niemand betalend de vrijgekomen plaats in, dan is de maximale compensatie de terugbetaling van eventuele niet-gebruikte grondstoffen/bakkosten.   De compensatie mogelijkheid hangt af van het thema van de workshop en is niet mogelijk wanneer het om verse bloemen/kookworkshops of dergelijke gaat.

- Atelier Juul  behoudt zich het recht voor een workshop af te gelasten indien het minimaal vermelde aantal inschrijvingen niet gehaald wordt. Atelier Juul zal het nodige doen om de klant hiervan tijdig te verwittigen d.m.v.een e-mail naar het door de klant opgegeven e-mailadres. In dat geval, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort aan de klant. Het aflasten van een workshop kan geen recht op schadevergoeding doen ontstaan in hoofde van de klant.

- Indien de workshop afgelast wordt door restrictieve maatregelen van de overheid (Covid gerelateerd), wordt je inschrijving omgezet in een digitaal tegoed, zo kan je op een later moment een nieuwe workshop volgen (of een artikel aankopen in winkel).

Bij inschrijving voor een workshop ga je automatisch akkoord met bovenstaande  voorwaarden.

 

Voldoende deelnemers 

Atelier Juul  behoudt zich het recht voor een workshop af te gelasten indien het minimaal vermelde aantal inschrijvingen niet gehaald wordt. Atelier Juul zal het nodige doen om de klant hiervan tijdig te verwittigen d.m.v.een e-mail naar het door de klant opgegeven e-mailadres. In dat geval, wordt het inschrijvingsgeld teruggestort aan de klant. Het aflasten van een workshop kan geen recht op schadevergoeding doen ontstaan in hoofde van de klant.

 

Gebruik van cadeaubon

Elke cadeaubon is voorzien van een unieke code die zodra ze aan een bepaalde workshopdatum gekoppeld wordt onlosmakelijk verbonden blijft met die concrete boeking.  Vanaf dan gelden de bovenvermelde annulatievoorwaarden en kan een no-show op de geboekte datum geen aanleiding geven tot  hergebruik van dezelfde code voor een workshop op een later moment.